Campanya
   

NOVETATS I ÚLTIMES ACTIVITATS

Ja estan açí les samarretes del grup
Vols veure l´exposició?

Contacte:
pazupv [at] gmail [dot] com

CAMPANYA  UNIVERSITAT
POLITÈCNICA DE VALÈNCIA

QUI SOM?

El grup es va crear a l'any 2004, i en l'actualitat està format per professors de la UPV, enginyers ja graduats i estudiants de grau, tots ells membres de la Comissió Mueve. Des del principi, el grup es va adherir a la campanya estatal "Per la Pau: No a la investigació militar!" promoguda per la "Fundació per la Pau".

Els objectius de la campanya són sensibilitzar a l'opinió pública (especialment a la comunitat científica i a la comunitat universitària) pel que concerneix la investigació amb fins militars, exigir transparència en els Pressupostos Generals de l'Estat i l'els pressupostos de la Universitat, i promoure la transferència de recursos i pressupostos d'I+D militar a àrees civils.

Les activitats de la campanya a la UPV consisteixen a fomentar el debat a la comunitat universitària (amb la incidència en els estatuts de la universitat com objectiu a llarg termini), promoure l'objecció científica a la investigació militar i promoure l'adhesió a la "clàusula del bon ús" en els treballs científics que es publiquen.

Entre les activitats portades a terme pel grup, destaquen les "Jornades per la Pau" (que inclouen una exposició de panells elaborats pel grup sobre invents civils i militars, un mini-cicle de cinema i una conferència convidada sobre la I+D en l'estat espanyol) que s'han celebrat en la ETSII, la ETSIT i el CPS d'Alcoi i que continuaran movent-se per altres Escoles i Facultats de la UPV.

DOCUMENTS
Xarrada No a la investigació militar 2006
(PDF) / (POWERPOINT)